hirdetés

Bíznak a korrupciós vádakba keveredett NAV főnökben a beosztottak. Naná, hogy bíznak különben repülnének. Úgy tudni olyan levelet dugnak az adóhivatali dolgozók orra alá, amely lényegében arról szól, kiállnak Vida Ildikó NAV-elnök mellett, bíznak benne.

vida ildikó

A HVG szerint nem kötelező aláírni a NAV elnököt támogató levelet, de jócskán és erősen ajánlott. Nos ilyet utoljára maximum a Rákosi rendszerben látattak a nagyérdemű állampolgárok,amikor is Kovács elvtársat éljenezték az adott gyár dolgozói, megválasztották az ötödik ötéves terv közt a legjobb főnöknek, a leglojálisabb munkatársnak, és  a legjobb vállalati versmondónak is.  Nos,ha minden rendben a NAV elnökénél, akkor minek támogató levél ? Vagy majd ezt jól elküldjük Obama elvtársnak, hogy lám lám mi bízunk az elnök asszonyunkban,a mi Vidánk nem korrupt. Mit is képzelnek ott odaát az óceánon túl ? Ők akik az indiánokat is ki írtották, Ott, ahol a legnagyobb demokratákat, szabadságharcosokat, mint Martin Luther Kinget is kivégezték ? Ahol az elnökükre még Kennedyre sem tudtak vigyázni ? Ők merik kritizálni a mi Vidánkat,hát ez több mint szégyenletes.

Nos a Vidát támogató papírokat több főigazgatóságon is útjára indították és nem tévedünk, ha leírjuk tutti, hogy több tízezren alá fogják írni. Már csak azért is, mert a NAV létszáma több mint harmincezer főre tehető.