hirdetés

A Fradi biztos marad a kártyánál. A szurkolók pedig moroghatnak,már aki akar. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége úgy döntött a héten, hogy enyhít a tavaly szeptemberben bevezetett klubkártya-rendszer szabályain, s a bajnoki találkozókat szervező klubok hatáskörébe rendeli annak használatát. A döntést feltehetőleg a nézőszám csökkenés is komolyan befolyásolta. A Ferencváros közleményében jelezte, a szurkolói kártya használata ezentúl is kötelező lesz.

fradi 2

Az FTC Labdarúgó Zrt. ezúton értesíti tisztelt szurkolóit, az MLSZ-t, valamint az MLSZ 2015. Július 1-i határozatában megjelölt egyéb szerveket, hogy szurkolói kártya rendszerét változatlanul tartja fenn, tehát a klubkártya használata ezentúl is kötelező az FTC minden mérkőzésére, vagyis a 2015/2016 bajnoki szezon hazai és idegenbeli NB I-es mérkőzéseire, hazai és idegenbeli Magyar Kupa mérkőzéseire, valamint minden nemzetközi mérkőzéseire és egyéb hivatalos mérkőzéseire, barátságos mérkőzésekre, amelyeken a klub szerepel. Továbbá az FTC felhívja szurkolói szíves figyelmét arra, hogy hamarosan Szurkolói kódexet állít fel  – olvasható a Fradi.hu oldalon.

A Honvéd elsőként jelezte, hogy eltörlik a kötelező kártyahasználatot, és ugyanígy tesznek a Vasasnál, a Videotonnál, a Diósgyőrnél, a Békéscsabánál, a Haladásnál és az Újpestnél is. Az MTK és a Debrecen még nem döntött, a Paks és a Puskás Akadémia pedig nem reagált a történtekre.