hirdetés

Kicsit túl tolta a XVIII.kerületi Fidesz és Kucsák honatya a személyi kultuszt. A XVIII. kerület ugyanis kiadott egy kalendáriumot, amelynek minden oldalán Kucsák László fideszes politikus látható a mi pénzünkön. Lassan szegény Kiszel Tündének valami újat kell majd kitalálnia, hisz úgy tűnik a személyi kultusz zavarával küzdő honatyák  már karácsonyfadíszen is szerepelnek nemcsak kalendáriumban és keresztrejtvényben..

kucsák rejtvényA XVIII.kerületben is akárcsak Pécsett is dübörög a Fidesz személyi kultusza. Sőt a régi mjus 1-ei felvonulások ideje is eljött, amikor integethetünk a mi bölcs vezéreinknek a tribün felé, a még nem létező Vörös téren.

Szóval a XVIII. kerület egyszemélyi jótevője, Kucsák László országgyűlési képviselő, akinek a munkájának köszönhetően nyert 1,5 milliárd forintnyi uniós támogatást a városrész. ezért cserébe a kalendárium minden oldalán ott figyel a Fideszes honatya. Ennél már csak Kiszel Tünde naptárja jobb.

De ami mindent visz az a Kalendárium végén található keresztrejtvény, melynek a megfejtése (nem fogja elhinni): Kucsák László.
A kiadvány nem meglepő módon nem pártpénzből, hanem közpénzből készült.