hirdetés

Két Ferrarival lepte meg magát a vezetni nem nagyon tudó milliárdos. Josh Cartu, a feltűnést nem kerülő milliárdos akkor lett közéleti téma, amikor egy igen ritka angol sportautóval, egy BAC Mono sportautóját péppé törte a Vár alagútjában.

cartu-ferrari

A vezetni nem nagyon tudó milliárdos azóta bekerült a celebvérkeringésbe, és egyre szélesebb kör követi tevékenységét, amit talán élvez is a playboyok gondtalan életét Budapesten folytató Cartu. A hírhedtté vált balesete során törött különlegességet nem javíttatta, inkább rendelt egy újat, s addig sem kellett gyalog járnia, tulajdonosa egy Ferrari F-12-nek, egy Ferrari 458 Spidernek és egy Rolls-Royce Phantomnak is.

Idén év végén két olasz sportgéppel is bővült a milliárdos impozáns listája, a frissen beszerzett Ferrari 488 GTB szinte hétköznapi, boltba járós darab a tegnap átvett Ferrari F12tdf mellett. A Ferrarik darabja, az Esti Újság úgy tudja, minimum 100 milliót taksál, de ez semmi, meg sem kottyan a világfi milliárdosnak, aki lassan autósvezetési órákat is vehetne mondjuk ifjabb Benikt ralibajnoktól vagy a szintén többszörös bajnok Tóth Janikától.