hirdetés

Ennyi volt. Nem bűncselekmény, úgy tűnik, az, ha valakit akadályozunk abban, hogy leadja a népszavazási kérdéseit. S az sem, hogy eközben egy másik személynek segítünk. Nos, érdekesen zárult az NVI-nél ténykedő kopasz és a Fradi-secunak is dolgozgató urak ügye. Az MSZP szerint mutyizott a rendőrség, mert az ügyben a Fradi elnöke és a Fidesz alelnöke is érintett lehet, s ezért szüntették meg a nyomozást. 

NVI-Fradi kopaszok

Mint ismeretes, a Fradi-pályán is többször feltűnő kopasz biztonságiak akadályozták meg anno Nyakó Istvánt a népszavazási kérelem beadásakor februárban. Az ügyben indult nyomozás is, de a rendőrség ezt megszüntette.

A rendőrség augusztus 17-én tett pontot az igen kellemetlen és kínos politikai ügyre. Az MSZP közlése szerint a Fidesz megrendelésére szüntette meg a rendőrség a nyomozást, a szálak ugyanis olyan fideszes körökhöz vezetnek, például mint Kubatov Gáborhoz, a Fidesz alelnökéhez, akiket az ügyészség nem akart lebuktatni.

Azt nem tudni, hogy a megszüntetés miatt él-e bárki panasszal vagy sem. Mindenesetre mindenki jobban járt volna, ha egy biróság mondja ki, hogy történt-e törvénysértés az ügyben vagy sem.