hirdetés

Eddig tartott a taxisok türelme. Csütörtökön állítólag újra tiltakoznak a taxisok az Uber ellen, a Deák Ferenc téren megint lezárnak egy sávot. Úgy tudni, a személyszállítók elégedetlenek a minisztérium és a hatóságok eddigi munkájával.

uber

A Hír TV szerint a taxisok elégedetlenek a minisztérium és a hatóságok eddigi munkájával, szerintük elmaradtak az ígért összehangolt ellenőrzések, az internetes fuvarszervező cég sofőrjeinek többsége pedig változatlanul engedély nélkül dolgozik.

Az utcai meglátásaink alapján a meghozott rendeletek, rendeletmódosítások a januári sztrájkot követő időszakban valahol mintha elakadtak volna a végrehajtás és megvalósítás során. Figyelemfelkeltő sztrájkot szervezünk. Most már bejelentett módon, engedélyezetten fogjuk végrehajtani, felhívnám a figyelmet, hogy a lakosság minél kisebb akadályozásával próbáljuk, tehát a sávszűkítés is úgy lesz megoldva a Bajcsy–Andrássy kereszteződésben, hogy minél kevesebb fennakadást okozzunk a forgalomban – nyilatkozta Horacsek Róbert, a demonstráció szervezője.