hirdetés

Sajnos még mindig semmi eredmény nincsen a lassan két éve történt hírhedt soroksári gyilkosság ügyében. Hiába jöttek osztrák nyomkereső kutyák, hiába próbálkoznak a nyomozók Kardos Krisztina bestiális merénylőjének a nyomára bukkanni. a gyilkos továbbra is szöksében van és bármikor, bárkire újból lecsaphat.

soroksári gyilkosság-kardos

Még februárban osztrák nyomkereső kutyák is érkeztek, hogy a 2013 szeptemberében meggyilkolt Kardos Krisztina gyilkosának a nyomára bukkanjanak. Azonban a kocogás közben megtámadott és bestiálisan meggyilkolt nő ógyében egyelőre még mindig semmi eredmény. Ugyancsak év elején egy egyedileg festett Suzuki is a nyomozók látókörébe került: a térfigyelő kamerákon jól látszott, ahogy ez a jérmű a gyilkosság estéjén arra felé ment, mint a meggyilkolt családanya.

Majdnem két évvel a gyilkosság után továbbra is ugyanott tart az ügy ahol eddig. Van két azonosítatlan DNS minta. Az 5 milliós nyomravezetői díj pedig továbbra is adott. Azaz ez a jutalom illeti azt, aki aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendlkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.