hirdetés

Elképzelhető, hogy a 3 évvel ezelőtti soroksári gyilkosság és a mostani népligeti eset összefügg. A két ügyben igen sok a hasonlóság, hisz mindkét nőt brutálisan bántalmazták és meg is erőszakolták őket. A soroksári édesanya gyilkosait a mai napig nem találja a rendőrség, de most kis szerencsével meglehet.

nepligeti-gyilok-helyszinA nyomozók továbbra is gőzerővel vizsgálják a Népligetben történt gyilkosság helyszínét, és még egy fehér furgont is górcső alá vettek. Hogy miért, azt pontosan még nem tudni, de lehet valami köze lehet a brutális gyilkossághoz és erőszakhoz. A 40 éves S. Erzsébetet többször fejbe ütötte egy eddig ismeretlen kilétű tettes, a nő nem élte túl a támadást. A nő lemeztelenített holttestét járókelők találták meg.

Az elkövetési mód rémisztően hasonliít a 2013-ban megyilkolt soroksári édesanya ügyére. Krisztina gyilkosai azóta sem kerültek elő.

A két eset pedig összefügghet, mert a nyomozók szerint a soroksári estnél, akárcsak a mostani népligetinél is, egy zárt teherautóban ölhették meg az áldozatokat. Így pedig érthető, hogy most miért szemléztek a rendőrök egy zárt teherautót a Népligetben.

Rendőrségi forrásaink nem kívánták kommentálni értesülésienket.