hirdetés

Levélben küldtek füvet az ismert radikális nézeteket valló publicistának. A Negyedik Köztársaság hozta nyilvánosságra a fotót, amelyen Bayer Zsoltnak címzett valaki levelet, valamint az ahhoz mellékelt fotó tanúsága szerint a levél tartalma egy kicsit több mint 0,4 gramm marihuána is, amely migrénre is jó.

4K- bayer-fú

0,420 gramm marihuánát kapott Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap radikális nézeteket valló publicistája a 4K weboldalán található fotó tanúsága szerint. A mellékelt levél – amelynek feladója „A Füvesember” – megemlíti, hogy a marihuána bizonyítottan kezeli a migrént, ezért láthatóan egy kisebb adagot kapott is Bayer ajándékba, hogy hátha ezzel sikerül békésebb hangvételű cikkeket írnia Bayernek.

Mint közismert, a publicista február 3-án, az MH hasábjain fakadt ki a törökszentmiklósi eset kapcsán, amelyben a dizájnerdrogot használó várandós nőktől eljutott a könnyű drogok liberalizációjának kérdésköréig, amiről a következőképpen ír Bayer.

„Őket fertőzi legjobban a nyomorult korszellem, amely többek között a »könnyű drogok« legalizálásáért küzd (hogy dögölne meg az összes gazember, aki ezt életében akár egyetlenegyszer propagálta).”

Vélhetőleg erre válaszul kapta Bayer a szokatlan csomagot. Bár lehet, azért, hogy nehogy agyvérzést kapjon a publicista és esetleg maradandó idegi alapon működő szívritmuszavara legyen az írásai miatt.