hirdetés

Karancsi révbe érhet és végre rendet tehet a korrupciós ügyekben, amely sajnos bűzlik a politikai elit és a kiskirályok mutyis ügyleteitől. Az olajügyekből híressé vált ex-zsaru is lehet Veszprém képviselője. Karancsi Tibor indulását is ugyanis jóváhagyta a Választási Iroda. Így végleges a veszprémi jelöltek névsora s 12 jelölt neve szerepel majd a februári veszprémi időközi választás szavazólapján.

 karancsi 2

Karancsi Tibor ex-zsaru nem titkolja, hogy továbbra is rendet szeretne tenni a mutyis és a politikai korrupciótól bűzlő ügyekben. Az olaj ügyekről ismertté vált jelölt szerint az olaj ügyek sem lettek tisztázva és lenne mit feltárni és nyílvánosságra hozni, hogy mely politikusok gazdagodtak meg anno és tettek szert súlyos milliárdokra.  Persze a mostani ügyekhez is lenne egy két megjegyzése Karancsinak, amely szinte ugyanaz mint az olaj csak most Áfáznak és meghívásos alapon furcsán közbeszereznek az urak milliárdos tételekben vagy épp ingatlanokat adnak el a komáknak .

Örülök, hogy örömmel a nép gyermekeként fogadtak a Veszprém megyeiek. Nagyon sokat beszéltem az itt élőkkel és akarják a változást és, ha rám szavaznak elhihetik, hogy a korrupt politikusokat én magam fogom fülön csípni. Nos a mutyit és a visszaéléseket, nem tűröm de sajnos rengeteg és egyre több van ezen ügyekből de sok képviselő ezt szemlesütve nézi. Ma Magyarországon megélhetési politikusok sokasága van a Parlamentben, aminek véget kell vetni. Én véget vetek ennek. –mondta Karancsi Tibor, jelölt az esti Újságnak.

12 jelölt közül választhatnak majd a szavazók a februári 22-i időközi választáson, jogerőre emelkedett – hangsúlyozta Mohos Gábor a Választási Iroda vezetője. A szavazólapon Gerstmár Ferenc, az LMP, Kásler Árpád, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt, Némedi Lajos, a Fidesz-KDNP, Szentpáli Kolos, a Magyar Munkáspárt, Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt, Varga-Damm Andrea, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, Varga Péter Miklósné, az Aquila Párt jelöltje, illetve a függetlenként induló Bősze Ferenc, Kész Zoltán, Horváth Lajos, Karancsi Tibor és Papp András Pál neve szerepel majd.

Veszprémben azért kell időközi választást tartani, mert Navracsics Tibort 2014. november 1-jével uniós biztossá nevezték ki, így – mivel az uniós biztosi és a parlamenti képviselői mandátum összeférhetetlen – október 30-ai hatállyal lemondott országgyűlési mandátumáról. Az időközi voksolás 25 település választópolgárait érinti: szavazhatnak Bakonynána, Bánd, Csehbánya, Csetény, Dudar, Eplény, Hajmáskér, Hárskút, Herend, Jásd, Királyszentistván, Kislőd, Lókút, Márkó, Nemesvámos, Olaszfalu, Öskü, Sóly, Szápár, Szentgál, Tés, Úrkút, Városlőd, Veszprém és Vilonya választói.