hirdetés

A német futballválogatott csapatkapitánya, a Bajnokok Ligája győztes Dortmund klasszisa is erősíti Dzsudzsákék felkészülését. Az MLSZ nem kisebb embert fogadott fel a magyar válogatott szövetségi kapitánya mellé, mint Andreas Möllert. Hiába, a szövetség mindent megad, csak azért, hogy az Eb-n ott legyünk, ennyi hosszú, reménytelen év után. 

andreas möller

A világ- és Európa-bajnok, a német válogatott exkapitánya, Andreas Möller is csatlakozik a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharcra készülő magyar labdarúgó-válogatott új szakmai stábjához. Az MLSZ vezetése így nem bízza a véletlenre és a vak szerencsére a magyar csapat esélyeit, és az Eb-részvételt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának keddi beszámolója alapján Bernd Storck szövetségi kapitány a sorsdöntő mérkőzések előtt alaposan átalakította stábját, ugyanis távozik Szabics Imre pályaedző, Andrusch József kapusedző és Sallói István megfigyelő is. A Bajnokok Ligája- és UEFA-kupa-győztes Möller mellé a nemzetközi játékos múlttal rendelkező Szélesi Zoltán, illetve Holger Gehrke kapusedző csatlakozik a válogatotthoz.

Az Eb-pótselejtező első felvonására november 12-én Oslóban kerül sor, a visszavágót három nappal később rendezik a Groupama Arénában.