hirdetés

Elégtelenre vizsgázott a Nemzeti Védelmi Szolgálat, hisz a hivatali korrupció felderítése is a feladatuk lenne. Mondjuk nem meglepő az eredménytelenségük, hisz olyan emberek a vezetői, akik a Móri brutális nyolcas gyilkosságot is elrontották és bizony ártatlan embereket ítéltettek el az ügyben. A Nemzeti Védelmi Szolgálatnak ugyanis egyik fő feladata a NAV ellenőrzése és a korrupciós esetek leleplezése. Nos ezen feladatkörükben sem jeleskedtek, hisz áll a bál a NAV körül. Vajon miért nem vette észre a NAV korrupciós eseteit  az NVSZ ? Hogy hogy nem tudnak és nincs semmiféle adatuk arról, hogy a NAV elnöke vajon milyen bűncselekmény kapcsán került képbe az USA társszerveinél ?  

bolcsik

Az NVSZ egyik fő és kiemelt feladata a NAV ellenőrzése. Így igen fura az, hogy ezen szervezet semmit sem tudott arról, hogy milyen esetleges kétes ügyek folynak az adóhivatalnál, amely miatt az USA elnöke kitiltott hat adóhivatali alkalmazottat is többek között országuk területéről. Ráadásul az NVSZ még Vida Ildikó azon ügyéről sem tud semmit és halvány lila gőze sincs róla,hogy az elnök asszonyt mi alapján és mely bűncselekménnyel hozta össze az USA ?  Nos úgy tűnik nagy a baj a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál, hisz épp az a feladatuk , azért hozták létre őket, hogy a nagy korrupciós eseteket leleplezzék. Nem azért, hogy a sarki rendőrt lecsukják  ötezer forintért! Nem, azért, hogy az állami vezetésbe beágyazódott milliárdos korrupciót felszámolják. Nos eleddig ilyenről nem dicsekedtek az NVSZ vezetői.  Idézzük is a pontos feladatát az NVSZ-nek.

„ A korrupció elleni határozott fellépést, annak visszaszorítását szolgálja. A védett állomány döntő többségét képező, feladatait jogszerűen és tisztességgel ellátó tagjainak a jogintézménnyel kapcsolatos esetleges fenntartásai alaptalanok. Célunk azok ellenőrzése és kiszűrése, akik hivatali helyzetükkel, lehetőségükkel visszaélve, azt felhasználva követnek el bűncselekményeket, megingatva ezzel a rendvédelem és a közszolgálat társadalmi megbecsülését. „- írják a megbízhatósági vizsgálathoz az NVSZ oldalán.

Azért sokat ne nagyon várjunk tőlük, hisz a szervezetet azok vezetik, akik anno a hírhedt és brutális móri nyolcas gyilkosságot sem tudták megoldani,hisz olyan embereket csuktak le és ítéltettek el hamis bizonyítékok alapján, akiknek közük nem volt az ügyhöz. A Mindenható azonban megoldotta ezt az égbekiáltó törvénytelen tettüket.  S mit várunk olyan szervezettől, ahol a vezetők piásan isznak és úgy vezetnek ? Mert ugye Zsombók György, aki a polgári titkosszolgálatot vezette az NVSZ-nél  ilyen bűnbe is esett. Nem utolsó sorban egy olyan szervezet, amely nagyon úgy tűnik, hogy hatalmát törvénytelenül használja fel vélt bűnügyek megoldásában és ezért bírókat téveszt meg, ügyészeket néz hülyének szintén önmagáért beszél.  Az pedig feltehetőleg szándékos hiba a belügyminisztérium részéről,hogy ezen NVSZ-t úgy hozták létre,hogy ezen szervezetet senki sem tudja ellenőrizi, nem lehet kontrollálni a munkáját így pedig el kell azon gondolkodni jó-e ez így, hisz épp a melegágya lehet annak, amiért épp küzdenie kellene a korrupciónak.