hirdetés

Legfőképp ázsiai vendégei voltak a hétvégén meggyilkolt fiatal szexmunkásnak. A csak Nancy Davis művésznéven dolgozó lány a közeli buli negyedbe is sokat járt és ott is köttetett sok-sok alkalmi kapcsolata. A lány brutális megölése ügyében úgy tudjuk a nyomozók sorra hallgatják ki a lány ismerőseit és partnereit.

 nancy davis

Állítólag sikerült használható DNS-s nyomokat rögzíteni a brutális Akácfa utcai gyilkosság helyszínén. A 19 éves szexmunkást teljesen meztelenül találták meg, a feje pedig össze-vissza volt verve többek között. Azaz a gyilkos feltehetőleg igen dühös volt a 19 éves örömlányra. Úgy tudjuk a rendőrség sorra hívja be és hallgatja ki a művésznevén Nancy Davis-nek hívott meggyilkolt lány ismerőseit és alkalmi partnereit is. A nyomozók némiképp könnyű helyzetben vannak, hisz sikerült DNS anyagmaradványokat is szép számmal találniuk. A szexmunkás lány kolleganői és szintén örömlány barátai félnek állítólag, rettegnek. Van, aki inkább nem is dolgozik, nehogy vele is ez megtörténjen.

Nancy állítólag bizalmatlan volt az emberekkel, nem is engedte be őket a lakásába. Szerény körülmények között élt, péntek este egy buliból ért haza, ezután ölték meg. A holttestet a lány anyja találta meg. Egy ázsiai külsejű férfit pedig keres a rendőrség.

nancy d

A Blikk a meggyilkolt lány Facebook-oldalát elemezte, ahol szerintük többen is megfenyegették a borzasztóan széthullott lányt. Chatoldaláról pedig az derült ki, már 17 évesen árulta magát és csak külföldiekkel ment szobára. Rajongott az árva állatokért is, hisz több állatos videot, felhívást is megosztott. De rajongott a TV 2 mű celebjéért is, a majdnem élsportolóból lett majdnem élsportvezetőéért és majdnem tévés sztárért Berkiért.

Az is tény, hogy Nancy kitett fotója kamu volt, hisz nem ő látható rajta.

Nancy értelmes lány volt, több nyelven beszélt, de a kényszer és a pénztelenség rávitte erre. Egyébként hitt a szerelemben – mondta az egyik ismerőse a lapnak, aki többször látta szétcsúszva őt szórakozóhelyeken. Az is kiderült, az utóbbi időben többször több napra eltűnt otthonról, amit Nancy állítása szerint megszokott az anyja.