hirdetés

Nem lesz váltás a Magyar Nemzetnél. A tulajdonos pedig nem kért semmi olyat, ami elfogadhatatlan lenne a lap értékrendjében. Az új főszerkesztő D. Horváth Gábor így igencsak kiosztotta a lemondott vezetőket és az aggódó, szivárogtató kollégáit.   

 DHG

Tisztelt Olvasók! Nem fordult hozzám senki olyan kéréssel, hogy a Magyar Nemzet 180 fokkal változtasson irányvonalán, vagy hogy bármiben is változtasson az értékrendjén. Emellett nem állt és nem áll szándékomban megváltoztatni a lap irányultságát, a szerkesztőségben mindannyian ragaszkodunk a Magyar Nemzet értékeihez. Társadalmi problémákra érzékeny, izgalmas napilapot fogunk szerkeszteni. – üzente a Magyar Nemzet hétfői számában D. Horváth Gábor, a Magyar Nemzet új főszerkesztője, eddigi főszerkesztő-helyettes.

 

Simicska Lajos, az újság tulajdonosa saját lapjában nem nyilatkozik, az csak a korábbi máshol megjelent mondatait idézi miszerint a múlt héten a lapot elhagyó újságíróktól nem kért olyat, miszerint kezdjék el személyesen támadni Orbán Viktort és családját.