hirdetés

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a gyöngyösi szexragadozót. Mint ismeretes a férfi a város Főterén egy bódult vagy ittas állapotban lévő nőt zaklatott szexuálisan, pontosabban szexelt vele. A férfi tette több mint botrányos, ez szó szerint bűncselekmény amiért a szexragadozó férfi 8 év dutyit is kaphat. Azonban sokkal nagyobb baj az, hogy többen is látták az esetet de senki nem tett semmit, azaz a közöny egyre nagyobb úr Magyarországon.

 

Mint ismeretes igencsak sokkoló és egyben megbotránkoztató eset történt Gyöngyösön. A város Fő terén fényes nappal egy szexragadozó egy magatehetetlen nővel szexelt, és semmi sem zavarta a férfit, se az, hogy kamerák vannak mindenhol, se a járókelők jelenléte sem.A szexuálisan kihasznált nő vagy ittas vagy bódult állapotban lehetett és azt se tudta hol van. A férfi ezt használta ki aljas módon. Pechére azonban felvételek készültek az esetről. Így a szexuális ragadozót a rendőrök nagy erőkkel keresik és a férfi akár 8 évnyi börtönbüntetést is kaphat.

Az eset azért is megdöbbentő, mert több ember is látta az esetet de senki nem hívta a rendőröket, senki nem próbálta megakadályozni a bűncselekmény elkövetését. A közönyösség egyszerűen elképesztően nagy volt, ez az eset is ezt bizonyítja.

A gyöngyösieket ennek ellenére teljesen ledöbbentette az eset.

Lehet, hogy beletettek valamit az nő italába. Sajnálom nagyon. De azért az a véleményem, hogy a fiatalok este már ne menjenek sehova, vagy ha mennek, akkor menjenek párosával, vagy többen. Akkor kevesebb az esély a bajra – nyilatkozta az egyik helyi nyugdíjas asszony.

A szexuális ragadozó a felvételek tanúsága szerint hosszú perceken keresztül folytatta a bántalmazást, és még az sem zavarta, hogy többen nézik. Sok gyöngyösi lakos szerint ez is felháborító, hogy senki sem akadályozta meg a bűncselekményt.

Én polgárőr vagyok, most fogok városrendész lenni. De én még ilyennel nem találkoztam, amióta itt vagyok – árulta el egy fiatal férfi.