hirdetés

Lemondott posztjáról Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnöke miután a Nemzetgazdasági Minisztérium öt kaszinót kiosztott Vajnának, és kettőt a Loki-vezérnek. A kaszinó mutyi úgy tűnik keményen betett az elnöknek dehát ez van. Mindenki tudta a városban, hogy már ez a kaszinós koncesziós lehetőség is le van osztva, és olyan földi halandók, akiknek nincs FIDESZ pártigazolványuk vay sameszuk, azok ne is jelentkezzenek.
Lemondott posztjáról Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnöke . Schreiber kedden délután tájékoztatta kollégáit a döntéséről, miután kiderült, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium öt Budapest környéki kaszinókoncessziót ad ki az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Las Vegas Casinónak, kettőt pedig a Loki-vezéréhez, Szima Gáborhoz köthető Aranybónusz 2000 Kft.-nek, mint megbízható szerencsejáték-szervezőknek.
Most lett elege az egészből – magyarázta Schreiber . 1998 óta volt a szerencsejáték-ipar kisvállalkozóit tömörítő érdekvédelmi szervezet elnöke. Többször tiltakozott a játékgépek betiltása és a kormány szerencsejáték-politikája ellen.