hirdetés

A nemrég lemondott úszókapitány luxus Mercijét bizony csúnyán összetörték. Kiss László összeroncsolt CLS Coupéjának piaci értéke 16-40 millió forint körül lehet, amelybe a százhalombattai parkolóban tolatott bele valaki jó nagy lendülettel. Állítólag a luxusverda nem a szövetségé.

kiss összetört Merci

Összetörték Kiss László volt úszókapitány ezüstszínű luxus Mercedes kupéját Százhalombatta főtéren a parkolóban. A CLS luxus Merci lökhárítója sérült meg főként, és feltehetőleg más is, a kár nem kicsi. A balesetet okozó autós jó nagy lendülettel hajthatott neki az exszövetségi kapitány minimum 16 milliót érő verdájának, ha az így összetört.

A fotót egy Blikk-olvasó készítette, aki szerint Kiss gondterheltnek tűnt, ami érthető, mi is azok lennénk, ha a kisebb vagyon érő autónk így nézne ki.

Az úszószövetség közölte, nem céges autóról van szó. A Magyar Olimpiai Bizottság pedig más autómárkával van szerződésben, így minden bizonnyal a kapitány verdája a megrongálódott Merci. A volt szövetségi kapitány nem kommentálta a hírt.

(Fotó: Blikk, olvasó)