hirdetés

Sokakban csalódást okozott a magyar csoda válogatott a Feröer-szigeteken. Lehet, sokan azt hitték már, hogy a vébét is megnyertük. Jó magyar szokás szerint, megint gyepáljuk a nemzeti tizenegyet, mert nem nyert. Persze tény, hogy nem igazán játszottunk túl jól, és a műfüvet sem szaggattuk szét, tisztelet a kivételnek. Mondjuk azért örülhetünk, mert ki is kaphattunk volna. Kellettek a bravúrok nálunk is a kapuban. A sport ilyen, és jön Svájc, amely lerendezte Portugáliát, sokak nagy meglepetésére.
kleinhesilerCsalódást okozott a magyar válogatott Feröer-szigeteken. Bernd Storck csodakapitány csapata unalmas meccsen, gól nélküli döntetlenre végzett. A magyarok meg sem közelítették azt a színvonalat ahogy az Európa.bajnokságon játszottak. Persze ezt várni sem lehetett nagyon.
– Az kaptuk, amire számítottunk, nagyon kompakt volt a feröeri gárda, és a mi hibáinkra vártak. Túl sok buta labdavesztésünk volt, a kulcspillanatokban nem hoztunk megfelelő döntéseket. A végén volt két ajtó-ablak helyzetünk. Azokból egy bemehetett volna – mondta Nagy Ádám.

Nem ment be, de szerencsére a vendéglátók is hibáztak. A magyar válogatott legközelebb október 7-én Svájcot fogadja, amely simán lerendezte a csoportgyőzelemre is esélyes Portugáliát. Nem lesz könnyű. Azonban egy kis szerencsével ismét egy körbeveréssel ott lehetünk a csoport élén is.