hirdetés

Meghaltak a drogot fogyasztó kismamák babái. Hiába segítették a csecsemőket világra az orvosok császármetszéssel, hiába küzdöttek értük óráról órára, a kicsik meghaltak. A két anya sincs jobban, őket is még gépek lélegeztetik. A brutális drogot áruló törökszentmiklósi férfi sokáig maradhat börtönben, hisz 14 év alatti kiskorú sérelmére elkövetett emberölésért is felelnie kell.

 NAV elfogás

Tragédiába torkollott a törökszentmiklósi drogmérgezés. A két kismamát továbbra is gépek lélegeztetik. Azonban a két csecsemő, akiket az orvosok császármetszéssel hoztak a világra, sajnos elhunyt. Az orvosok hiába küzdöttek a babák életéért, nem tudták őket megmenteni.

A két fiúgyereket a szolnoki kórházban császármetszéssel hozták világra, majd Budapestre szállították őket a SOTE I. szám Gyermekklinikájára.

A két kismama továbbra is életveszélyes állapotban fekszik a szolnoki kórház intenzív osztályán. Egyelőre gép lélegezteti őket, és tegnap óta nem javult az állapotuk.

A kismamáknak is drogot adó férfinak így már nemcsak drogkereskedelem miatt, hanem emberölés miatt is felelnie kell majd a bíróságon. Ráadásul minősített emberölésről beszélünk, mert a 14. életévét be nem töltött kiskorú sérelmére követték el. A még kórházban lévő anyukák sem ússzák meg a történteket, és őket is nagy valószínűséggel meggyanúsítja a rendőrség.

Sajnos a dizájnerdrogok olcsók. Azonban senki sem tudja, mi van bennük, mit okozhatnak ezen kemikáliák. Még a drogkereskedők sem tudják. Ezen olcsó szerek változó hatásúak, de a hasonló fantázianeveken futó anyagok így különösen veszélyesek.