hirdetés

Meglett a születésnapi buliról szombaton eltűnt vidéki lány, Vivien, de sajnos már soha nem ér haza, meggyilkolták. A rendőrség már elfogott egy fiatal férfit, akit őrizetbe vettek a brutális gyilkosság miatt.

rendőrségi helyszínelés

A Pest megyei nyomozók 2016. március 10-én a hajnali órákban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg annak a fiatal nőnek a holttestét, aki március 5-én a fővárosból tűnt el – olvasható a Police.hu-n. Az elsődleges adatok szerint a nő halálát idegenkezűség okozta. A bűncselekménnyel összefüggésben a Pest megyei nyomozók egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, akinek az elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

A fiatal lányt szombat óta keresték az ismerősök, családtagok és mindenki, aki épp tudott. Az akkor még eltűntnek hitt Vivien a népligeti Liget Clubban volt a barátaival, ahol születésnapot ünnepeltek. A Blikk információi szerint hajnali fél ötkor a hely ipari kamerája még rögzítette, ahogy kiment telefonálni. S ez a kamera lehetett a gyilkos veszte is az Esti Újság információi szerint.

Vivien a pár méterre lévő Volán-busz-pályaudvarra igyekezett, mert a Kakucsra tartó járat fél hatkor indult. A pályaudvarra azonban már nem érkezett meg soha, nyomtalanul eltűnt. Az itt lévő kamerák sehol nem látták Vivient.