hirdetés

Bekeményített a CBA vezetése is nemcsak Varga Mihály a Nemzet Gazdasági miniszter. A hétvégi zárva tartási törvényt megszegőket ugyanis simán kizárják a bolthálózatból, mert a cég érdeke, hogy a munkavállalók életminősége javuljon.

cba

A CBA Kereskedelmi Kft. közleményében arra hívta fel a tagok figyelmét, hogy minden franchise tagtól elvárják a jogkövető magatartást. Mindenki érdeke, hogy a vasárnapi pihenőnap biztosításával javítani tudják a munkavállalók életminőségét és biztosítsák a családok együttlétét – fogalmaznak a közleményben.

Azokat a franchise partnereket, akik nem a jogszabálynak megfelelően járnak el, azonnali hatállyal kizárják a franchise hálózatból – írta a CBA Kereskedelmi Kft.

A CBA az elmúlt napokban az üzlethálózatot érintő, vasárnapi nyitva tartásra vonatkozó híradásokkal kapcsolatban adta ki a közleményt. Több lap és egyéb média is beszámolt arról, hogy egy balatoni CBA piaccá nyilváníttatta magát az önkormányzatnál – mert a piacok nyitva lehetnek vasárnap is -, miután előcsarnokában termelői piacot nyitott, ahol azonban a termelői piac annyit jelentett, hogy egyetlen egy termelő árulta a málnát.

( Fotó: illusztráció )