hirdetés

Alig ért véget a Magyarország Szépe verseny, máris robbant a bomba hír. Tanúként hallgatták ki az elhíresült luxusprostiügyben, amit sokak csak dubajos ügyként neveznek, a Magyarország Szépe közönségdíjasát, Dezsényi Biankát, amiért állítólag ki is zárhatják a versenyből. A hír sokkolt mindenkit, de picit érthetetlen, hisz a szépségverseny közönségdíjasa csak tanú volt az ügyben, nem vádlott.

dezsényi a tanú

A R. Lajos nevéhez köthető prostibotrány kapcsán, amit sokan csak dubajos ügynek neveznek, már több mint egy éve zajlik a büntetőper, a vádak szerint lányokat közvetített 3 éven keresztül gazdag férfiaknak, válogatott labdarúgóknak és politikusoknak is a szervezet irányítója. Nos, ebben az ügyben volt  a vád tanúja állítólag a közönségdíjas és szépséges Dezsényi.

A Magyarország Szépe szépségverseny  közönségdíjasát, Dézsányi Biankát az ügyben tanúként hallgatták ki és vallomást is tett – írja a Bors.

A vádirat szerint 2011. végén még csak 17 évesen közvetítették ki egy luxushotelbe egy órára, hogy egy eddig ismeretlen személlyel közösüljön.

Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjét kérdezték az üggyel kapcsolatban, aki ledöbbent.

– Erről nem volt tudomásom. A felkészítőtáborban volt egy beszélgetés valamennyi részt vevő lánnyal, amikor megkérdeztem, van-e bárkinek bármi mondandója, amiről jobb, ha tudok, természetesen nem jelentkezett senki. Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával amúgy is. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárom a versenyből és a nyereményeit is visszavesszük – közölte Sarka Kata.