hirdetés

Három férfit vádolnak azzal, hogy egy elkábult esztári nőt bulizás közben hurcoltak el élettársa mellől azzal a céllal, hogy kirabolják és megerőszakolják. Az ügyben a Debreceni Ítélőtábla jár el.

nemierőszakElképesztő borzalmakat kellett átélnie annak a nőnek, aki barátjával majálisozott 2014 májusában. A vád szerint az asszony élettársával Esztáron szórakozott, amely során ittak és ekkor kerülhetett valamiféle drog a nő italába. 

Az est folyamán kábító hatású anyag került a szervezetükbe, melynek hatására a nő önkívületi állapotba került, így a későbbiekben képtelen volt a védekezésre támadója ellen.

Az áldozatot bulizós társasága egyik férfi tagja biciklin egy pocsaji házhoz vitte, majd két másik férfi is csatlakozott hozzájuk. Az erőszakra a ház egyik szobájában került sor: az egyik férfi kiküldte a a többieket, hogy szexuális kapcsolatot létesíthessen a nővel. Az aktust követően az áldozat táskáját kifosztották, majd erőszakolója félúton hazakísérte, mert a kábító szertől a nő azt sem tudta hol van.

A nő semmire sem emlékezett az estéből.