hirdetés

Bosszús lett a Porsche-tulaj. Beleesett az amszterdami Porsche-szerviznél egy méregdrága autó a vízbe. A szerelő hibázott, de kérdés, melyik. Aki a kereskedés elé akart állni az autóval, vagy az, amelyik leszerelte róla a féknyergeket?

porsche a vízben

Azért küldte vissza az amszterdami Porsche Centrumba autóját a képeken látható 911 GT3-as tulajdonosa, hogy azt átfóliázzák feltűnő világoskék-narancs színűre. Már jórészt kész voltak a munkával, amikor ki akartak állni a kocsival a kereskedés előtti vízpartra, ahol a túloldalon haladó útról jól látható módon parkolt volna a kocsi.

Sikerült a kelleténél nagyobb feltűnést kelteni az autóval úgy, hogy az orrával a vízben landolt. Túlságosan hosszú hibakeresésre se volt szükség, fénykép is van arról, hogy legalábbis hátulról hiányoznak a féknyergek. A gyári sárga helyett az új külsőhöz passzoló kékre fényezték át ezeket, csak valamiért munka közben álltak ki a kocsival a műhelyből.

Kérdés, hogy a márkakereskedés az autót ténylegesen a vízbe vezető szerelőt, vagy azt a főnököt tartja majd felelősnek, aki erre utasította őt? A 911 GT3-as nem sérült súlyosan a balesetben, de még ez is több tízezer eurós javítási költséget jelent, hiszen a vízbe merült orr mellett a padlólemez is sérült – a vízbe guruláskor és a mentéskor is, mert a helyszín miatt nem lehetett daruval kiemelni a kocsit, azt ki kellett húzni. Szóval még a Porsche márkakereskedésekben is emberek dolgoznak, akik hibákat vétenek.

(Forrás: AM)