hirdetés

A BMW-ről a hazai autótuning-kiállítás, az AMTS után lopták le a felniket, amikből idehaza valószínűleg ez az egyetlen szett. Most újabb lökést adna a pórul járt tulajdonos, hogy előkerüljenek a felnik.

 

BMW lelopott felniEgy hete rendezték meg a budapesti Hungexpo területén hazánk legnagyobb autótuning kiállítását, az AMTS-t, aminek részleteiről és a kiállított autóiról mi is beszámoltunk. Az egyik kiállítónak, Aranyossy Medárdnak viszont komoly bosszúsággal ért véget az esemény: a budaörsi lakótelepen ismeretlen tettesek szó szerint lelopták a méregdrága BBS felniket a BMW-ről. A tulajdonos szerint ilyen méretben valószínűleg ez az egy szett van az egész országban, ami sokat segíthet a megtalálásban.

A tulajdonos most egy újabb Faebook-bejegyzést osztott meg, melyben azt írja: “mivel lassan egy hét eltelt, megadnám ennek is a lehetőségét: visszavásárolnám a felnijeimet.”

A tulajdonos 1000 eurót, vagyis nagyjából 300 ezer forintot adna a felnikért (amiken egyébként túladni idehaza egyébként is szinte lehetetlen), illetve a rendőrségi feljelentést is visszavonja, ha a felniket eljuttatják hozzá.