hirdetés

Még mindig életveszélyes állapotban van az a motoros, aki húsvét hétfőn Csepelen elgázolt egy édesapát. A rendőrség még nem közölte, hogy a tragédiában ki hibázott. A balesetet végignézte az elgázolt édesapa gyermeke is, aki sokáig nem fogja tudni feldolgozni a látottakat. A kisfiút a szörnyethalt apuka nevelte.

csepeli balesetEgy férfi meghalt, egy motoros pedig életveszélyesen megsebesült a csepeli motorbalesetben hétfőn délelőtt.  A motoros egyik végtagja le is szakadt az ütközésben, ami arra utalhat a motoros nem kettővel ment. Feltehetőleg tólta neki rendesen.

Mint ismeretes az elgázolt édes apa át akart menni az út másik oldalára a horgászboltba, amikor a motoros elgázolta. Életét vesztette a helyszínen, a motorost kórházba szállították súlyos sérülésekkel, leszakadt az egyik lába. Úgy tudjuk, hogy a gyermek végignézte az autóból a borzalmas tragédiát.

Már majdnem átért, amikor jobbról telibe kapta eg motoros. Nagyon gyorsan, legalább százzal jött.Métereket repültek – mesélte Attila.

Az elgázolt férfi felesége csak a Facebookról tudta meg, hogy mi történ a férjével, Ernővel. Sajnos a rendőröktől semmilyen információt nem tudhatott meg. A mentősök árulták el neki azt is, hogy a fiát a pszichiátriára szállították.

A fiú eddig az apjánál lakott, most azonban az édesanyjához kerül.