hirdetés

Valami komoly gond van a taxisokkal, úgy tűnik. Újabb botrányos taxis lopás végződött vádemeléssel. A fuvarozó a gyanú szerint ki­tépte az utasa ke­zé­ből az összes kész­pénzt, vala­mint ma­gá­val vitte a sér­tett mo­bil­ját és für­dő­nad­rág­ját is.

taxi2Vádemelési javaslattal zárult Ü. Árpád ügye, aki az utasa összes pénzével és telefonjával elhajtott egy I. kerületi hotel elől.

A nyomozás adatai szerint a taxis még július 24-én a Széchenyi Gyógyfürdőnél felvette a két külföldi utasát, akiket egy belvárosi hotelhez szállított – írja a police.hu. A sértett kiszállt az autóból, és fizetni akart.
Elővette az összes pénzét, és megkérdezte a sofőrt, hogy mennyivel tartozik. Ekkor a taxis az összes bankjegyet kivette a férfi kezéből, és nagy gázzal, nyitott ajtóval elhajtott. A sértett mobiltelefonja és fürdőnadrágja is az autóban maradt.
A lopással okozott kár értéke eléri a 200 ezer forintot. A taxis komoly büntetésre számíthat, de mint a többi furán viselkedő társa, ő is dolgozhat tovább nyugodtan és kényelmesen.