hirdetés

Csúnyán összeveret egy férfi Miskolcon egy buszsofőrt. A verekedőt elfogták és mivel több bűnügy miatt körözték így ment is egyből a dutyiba. A buszsofőrt agyba-főbe püfölő férfi állítólag türelmetlen volt s mivel így nem nyittoták ki nem a uszítást hátsó ajtaját úgy gondolta vendettát kell vennie, hisz ő Miskolc macsója és kemény legénye.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a miskolci rendőrök egy 20 éves boldvai férfi ellen, aki vasárnap megvert egy buszsofőrt a borsodi vármegyeszékhelyen.

A hatóság honlapján azt írják, hogy a férfi a Búza téren, előzetes szóváltást követően bántalmazta a sofőrt, aki súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Készenléti Rendőrség munkatársai még aznap elfogták a gyanúsítottat, akit őrizetbe vettek, mivel garázdaság és egyéb bűncselekmények miatt korábban már elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a férfi beismerte a tettét, és azért ütött, mert nem tudta kivárni, hogy a más utasokat kiszolgáló sofőr kinyissa neki a hátsó ajtót.

Azt senki nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a boldvai majdnem kemény-legény az kábítószerhatása alatt állt-e.