hirdetés

Belerohant a troliiba a budapesti lengyel nagykövet. Szerencsére senki nem sérült meg súlyosan. Sebastian Keciek a szolgálati autójával karambolozott, az arcába nyíló kormánylégzsák okozott neki sérülést.

 

Balesetet szenvedett Budapesten, a Zichy Jenő utcában a magyarországi lengyel nagykövet, Sebastian Keciek – írja a BalesetInfo. A portál azt írja, hogy Keciek a szolgálati Audi A6-osát vezette a Zichy Jenő utcában, amikor a Nagymező utcához érve nem adott elsőbbséget a főútvonalról neki balról érkező 78-as trolinak. A troli már bent volt a kereszteződésben, amikor az Audi beleszaladt a második ajtónál, aminek üvege az úttestre zuhant.

Az Audiban kinyíltak a légzsákok az ütközés miatt, a kormánylégzsák pedig fejsérülést okozott a nagykövetnek. Kecieket további kivizsgálásra kórházba szállították.

A troli sofőrje az ütközés után azonnal megállt a busszal, odarohant az Audihoz, viszont elmondása szerint a légzsákoktól és a portól szinte semmit nem látott. A sofőr a portálnak azt mondta, a hátsó ülésen egy üres gyerekülést látott, ezért lélekben felkészült a legrosszabbra, viszont szerencsére csak a nagykövet ült az autóban.