hirdetés

Még mindig esik. Így még mindig áll a Red Bull Air Show. Sőt még mindig bizonytalan a hétvégi műrepülős világbajnoki verseny mai programja is az időjárás miatt. Délután kettőkor kiderül, lesz-e idén Red Bull Air show Budapesten, vagy most hosszú évek után először elmarad.

red bull air race

A hétvégi repülőverseny mai programját a kedvezőtlen időjárás miatt bizonytalan ideig elhalasztották a szervezők, ha kitisztul az idő, talán 14 órakor elindítják a futamot.

Azt nem tudni, hogyha amennyiben ma sem lesz megtartva a műrepülős világbajnoki futam, akkor azt pontosan mikor pótolják egyáltalán. Vagy idén akkor nem lesz Red Bull Air Show.

Mint ismeretes, a rendezvény miatt már korábban lezárták a Budai alsó rakpartot a Margit híd és a Rákóczi híd, a Pesti alsó rakpartot pedig a Szent István park és a Fővám tér között. A 2-es metró este 6 óráig a Batthyány téri, illetve a Kossuth Lajos téri állomáson megállás nélkül halad át, és nem közlekedik a 2-es villamos sem, helyette pótlóbusz jár a Közvágóhíd és a Nyugati tér között.