hirdetés

Ilyenre sem volt még példa, hogy egy embercsempész tömegszerencsétlenséget okozzon. Nos Domaszéknél ez is sikerült, 24 emigráns sérült meg egy felborult kisbuszban.

 

Embercsempész vezette furgon borult föl Domaszék külterületén egy kanyarban, a baleset következtében több mint húszan kerültek kórházba – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

A baleset Domaszék külterületén történt, az 1-es dűlőben délután 17:15 körül. A Ford Transit mikrobusz egy balra ívelő kanyarban árokba borult, a járműben 24 migráns – öt gyermek, nyolc nő és 11 férfi – valamint a magyar sofőr utazott.

A rövid időn belül helyszínre érkező rendőrök a sérülteket a járműből kisegítették, és azonnal riasztották a mentőket és a tűzoltókat. A baleset helyszínéről a mentők mindenkit kórházba vittek.

A csempészek ezen utakat szeretettel használják azonban az utak minősége, a lámpák és fényvisszaverők hiánya miatt ezen utak igen veszélyesek. Este igen nehéz bármit is látni. Feltehetőleg ez lett a veszte a sofőrnek, aki siethetett is.

( Ajtai)