hirdetés

Rommá törte a Ferrariját egy tehén egy dél-afrikai milliomosnak. A verda sofőrje csak a szerencsének köszönheti, hogy nem halt meg. Az olasz sportautóról készült fotókon jól látható, hogy a tehén volt az erősebb. A Ferrari sofőrje állítólag nem hajtott a megengedett 120 km/óránál gyorsabban, ahol már többeknek hasonló módon meggyűlt a baja az állatokkal.

ferrari tehenes

Nem nevezhető átlagos balesetnek, ha az ember elüt egy vadállatot, ám egy tehénnel találkozni, ráadásul Dél-Afrikában, még ennél is különösebb dolog, pláne ha a másik szenvedő fél egy több tízmillió forintos sportautó.

Pedig elég peches volt az olasz kupé vezetője, aki az N17-es dél-afrikai autópályán este találkozott a több száz kilós állattal. Arról sajnos nincs hír, hogy sérült-e komolyabban valaki, de az autó karosszériája csúnyán megsínylette a nem mindennapi ütközést.

A hírhez kapcsolódóan több helyi lakos kifejtette aggályát az út biztonságával kapcsolatban, miszerint nem ez volt az első alkalom, hogy tehénnel találkozott valaki békés autókázás közben, pedig a megengedett legnagyobb sebesség itt 120 km/óra, ami már bőven elég egy halálos kimenetelű balesethez.