hirdetés

Dráma. A 80-as évek népszerű topmodellje, Szőnyi Ildikó hajtott autójával vasárnap késő este a Győr és Nyúl között menetrend szerint közlekedő személyvonat elé és hunyt el a balesetben. A vonat több száz méteren át tolta maga előtt a modell autóját, életét a kiérkező hivatásosok már nem tudták megmenteni. Szőnyi halála előtt zavaros bejegyzéseket közölt közösségi oldalán, sejteni lehetett, hogy készül valamire.

 

Az idei év különösen gazdag a vasúti balesetek tekintetében, szinte nem telik el úgy hét, hogy ne történne halálos szerencsétlenség egy-egy vasúti átjáróban. A hétvégén újra hasonló baleset rázta meg az országot. A vasárnap késő este Győr és Nyúl között közlekedő személyvonat elé hajtott egy zöld Opel Mokka típusú gépjármű, amelyet a vonat aztán több száz méteren keresztül tolt még maga előtt az ütközést követően.
Az autó vezetőjét ugyan a helyszínre kiérkező hivatásosok hamar kiemelték a gépjárműből, azonban a gyors beavatkozás ellenére nem sikerült megmenteni az életét. A baleset körülményeiről kiderült, hogy az autót vezető 54 éves nő szándékosan hajthatott a vonat elé, a sorompók lezárása előtt megállt a sínen, leállította az autót, majd várta a mentrend szerinti járat érkezését.

Az áldozat, mint kiderült, nem más, mint a nyolcvanas évek népszerű modellje, Szőnyi Ildikó, akinek halálhírét barátja, Marjai Judit tette közzé közösségi oldalán.

Búcsúzom. Szegény Ildi, remélem, most már könnyebb neked. Részvét a családnak és persze Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt, de az utóbbi évei tele voltak betegséggel, csalódással, lelki szenvedéssel. Nagyon sajnálom ! Néhány éve megkeresett, hogy újra fotózni szeretne, megtettem, amit kért. Szép volt ismét, de a lelki békéjét már sehol se találta. Fotókon őrizzük az emlékét – írta Marjai.