hirdetés

A világbajnoki éllovas Nico Rosberg egyáltalán nem bánkódik amiatt, hogy nem szerezte meg a pole pozíciót az Amerikai Nagydíjon – a német pilóta holnap próbálkozik majd az elsőség megszerzéséért.
rosberg-merciLewis Hamilton 0,216 másodperccel előzte meg Rosberget, aki úgy gondolja, hogy az első szektorban nem sikerült úgy teljesítenie, ahogy szeretett volna.

– Nem mondanám, hogy egy konkrét probléma adódott. Az első szektor egyszerűen nem sikerült olyan jól, mint a második és a harmadik – mondta Rosberg.

A német pilóta szerint a versenyen még bőven lesz lehetősége arra, hogy megküzdjön Hamiltonnal az első helyért, és mindent meg is fog tenni azért, hogy átvegye tőle az első pozíciót.

–A gyors köröm jól sikerült, de összességében Lewiséhoz képest nem volt elég jó. Nem aggódom, hiszen az idei évben néhányszor már megtapasztaltuk, hogy az időmérős eredmény nem olyan fontos. A második helyről is remek esélyeim vannak. Holnap teljes erővel támadni fogok, nem fogom magam visszafogni – közölte Nico Rosberg.

Rosberg egyelőre 33 ponttal vezeti a világbajnokságot, azonban ismét megerősítette, hogy továbbra sem számolja a pontokat, csak arra koncentrál, hogy megszerezze a győzelmet.

(Forrás: f1vilag)