hirdetés

CR7 nem aprózza el a dolgokat, és mindenben a legjobbra törekszik. Az autók területén is. Cristiano Ronaldo az Európa-bajnokság megnyerését megfejelte egy új 1200 lóerős autóval, ezzel kedveskedett magának. A külföldi sajtó mind azzal van elfoglalva, hogy miből telt erre, hisz egy használt Veyron is 700 milliónál kezdődik.

ronaldo bugatti

A Real Madrid játékosának tulajdonképpen minden oka megvan rá, hogy kényeztesse magát egy kicsit. Vasárnap megnyerte a labdarúgó Európa-bajnokságot, két hónapja meg a BL-t. Igaz, a játékos a hírek szerint novemberig kényszerpihenőn van, a franciák ellen beszedett sérülése miatt.

Mindenestre legalább van ideje arra, hogy az új játékszerét kellően kihasználja, a Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-t, amelyet nemrég vásárolt, és máris feltűnt szabadsága színhelyén, Ibizán vele.

A Veyron gyártását tavaly fejezték be, 700 millió forint környékén már csak használtan vásárolható. Összesen 450 darabot gyártottak 10 év alatt a kocsikból. A Grand Sport változat, amely a Veyron nyitott tetős változata, 375 kilométer per órás végsebességre képes.