hirdetés

Rendőrautó ütközött egy személyautóval az Üllői úton. Nem tudni ki hibázott de szerencsére senki sem sérült meg súlyosan.  A verdát azonban rendesen meghajoltak.

 

Rendőrautóval karambolozott egy személygépkocsi Budapesten, a VIII. és a IX. kerület határán, az Üllői úton, a Szigony utca közelében. A Baleset-info.hu információi szerint a Skoda rendőrautó az Üllői úton haladt a Corvin negyed irányába, amikor – a Szigony utcai kereszteződéshez érve – beért a csomópontba, és ott összeütközött egy, a Szigony utcából érkező Ford Focus kombival. Az ütközés hatására a rendőrautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, a Ford pedig a gyalogátkelőre sodródott. Nagy szerencse, hogy éppen akkor nem közlekedett gyalogos a zebrán.

Az eset során a rendőrautó vezetője nem sérült meg, a Fordban ülő középkorú férfi azonban a bal alkarját fájlalta, de a mentőszolgálat nem szállította kórházba.

Azt, hogy pontosan ki hajtott be a kereszteződésbe a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére, a későbbi vizsgálatok dolga kideríteni. Arról nincs információ, hogy a rendőrautó használt-e a megkülönböztető fény- és hangjelzést.

 

( Predrag M.)