hirdetés

Nem mindennapi üldözésben volt része a cseh rendőröknek szombat délután. A körforgalomban megpillantottak egy meztelen motorost, és azonnal utánaeredtek. Szerencsére a pucér motoros vett fel sisakot, s pechére el is kapták.
meztelen-mocisA csehek meglehetősen jól bírják a sört, és amint az alábbi képen látszik, a hideget is. A meztelen, bukósisakos motorost a havírovi körforgalomban pillantotta meg egy autós járőr, aki nem kicsit lepődött meg a fura jelenségen.

A rendőrség kiadott egy közleményt is az esettel kapcsolatban. E szerint a motorosnak sikerült egérutat nyernie. Ebben feltehetően segített neki egy piros Audi is, amely a felvételen mintha próbálná lassítani a rendőröket.

Nem sokkal később azonban a motoros elvesztette az uralmát a jármű fölött, és elesett. Ezután megpróbált elmenekülni mezítláb, azonban ebben már kudarcot vallott.

A letartóztatás után kiderült, hogy a motorosnak korábban már volt dolga a rendőrökkel, és el volt tiltva a járművezetéstől. A férfi börtönbüntetésre számíthat.

Havírovban nem ez az első eset, hogy meztelen motorost fogtak. 2015-ben egy férfit 5 hónapnyi börtönre ítéltek, amiért meztelenül motorozott. És biztosítás sem volt. A hátára pedig az volt írva, hogy „Police”. Őt is letartóztatták, miután beleütközött egy másik autóba.