hirdetés

Letartóztatták a Ferrari csapatfőnökét Szingapúrban. Egy csikk miatt került bajba Arrivabene, volt pár órát a rácsok mögött is, és fizetett ezer dollárt.
arrivabeneIgen szigorú szabályok uralkodnak, és ezek mindenkire vonatkoznak. Még a száguldó cirkusz nagyágyúi sem engedhetik meg maguknak a kihágásokat. Így nagy bajba kerülhet az, aki Szingapúrba utazva nem jár utána az országban uralkodó számos szabálynak és törvénynek. Ez ugyanis azt eredményezheti, hogy saját kultúránkat ismerve hajtunk végre bizonyos cselekedeteket, ám megeshet, hogy ez arrafelé súlyos bűnnek számít. Ezek áthágása pedig senki számára nem megengedett, még a Forma–1-es versenypálya közelében sem.

Így történhetett meg az, hogy a Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene egy cigarettacsikk miatt került meglehetősen kellemetlen helyzetbe. Az olasz vezető ugyanis haláli nyugalommal pöckölte el cigarettacsikkjét, holott az országban ezt tiltják a törvények. A büntetés elől pedig még a száguldó cirkusz egyik vezéralakja sem menekülhet. A spanyol Marca értesülései szerint Arrivabene hat órát töltött előzetes letartóztatásban és további ezer dollár büntetést kell fizetnie az egyetlen eldobott csikkért.
Egyvalami biztos: a következő látogatásakor Arrivabene már biztosan a kuka felé indul az elnyomott cigarettájával.