hirdetés

Volt dolguk bőven a rendőröknek szenteset Budapesten, hisz 25 baleset történt. Tíz esetben súlyos kimenetelű volt a baleset, azt személyek sérültek meg. Egy ember sajnos meghalt. Persze elfogás is volt bőven 101 alkalommal.

 

Közzétette a rendőrség a tegnapi napra, december 24-ére vonatkozó statisztikáit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt napon a rendőrök 32 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben 1 ember meghalt, 1 ember súlyosan, 5 ember pedig könnyebben megsérült.

Magyarország területén a 2021. december 24-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amiből egy balesetben egy ember vesztette életét, 10 súlyos és 15 könnyű sérüléssel végződött.

Beszámolójukban azt írják: a szolgálatot ellátó állomány összesen 101 személyt fogott el, közülük 16 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 52 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 102 embert állítottak elő, köztük 49 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 99 esetben történt.

( TE)