hirdetés

Kedden nem sokkal 14 óra után egy mentőautó és egy motoros ütközött a 7. kerületben a Rottenbiller utcában. A motoros futár olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint kedden 14 óra 16 perc körül Budapest 7. kerületében, a Rottenbiller utcában egy mentőautó és egy motoros ütközött – írják a rendőrség közleményében. A mentő használta rendesen a megkülönböztető jelzéseit és a Lövölde tér felől a váci mentőállomás esetkocsija a Baross tér felé tartott, amikor oldalába csapódott a motoros, majd a levegőbe repült és a járdára zuhant.

A balesetet szenvedett mentő személyzete azonnal megkezdte a motoros újraélesztését, nagyjából fél óra után azonban abba hagyták, mert nem lehetett megmenteni a motoros életét.

A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a balesettel érintett útszakaszt, a jármű forgalmat a Wesselényi utca valamint az István utca irányába terelik és még délután négykor is tartott a helyszínelés. . A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

(turi)