hirdetés

Minden Webber
2014-03-23 18:29

Köszönöm jól vagyok. Mark Webber annak ellenére elégedett az idei teljesítményével, hogy egyenlőre különböző problémák miatt ez a forma nem mutatkozik meg a ponttáblázaton, de ő biztos benne, hogy Európában egy új bajnokság kezdődik a számára.

Webber négy futam után jelenleg az 5. helyen áll a bajnokságban, a hátránya azonban a ponttáblázatot vezető csapattársával, Sebastian Vettellel szemben már 45 pontra rúg. Az elmúlt évek alapján ez eddig a legnagyobb különbség Webber és Vettel között a szezon első négy futamát követően. A Malajziában a győzelmét a Multi-21 afférban elvesztő, Kínában műszaki hiba miatt kieső Webber azonban nem tulajdonít nagy jelentőséget a jelenlegi hátrányának.

„Úgy gondolom, hogy jó lendületet vettem a télen és a szezon első három futamán jól is vezettem” – nyilatkozta Webber. „Kína kiábrándító volt, de ettől eltekintve én elégedett vagyok a formámmal.”

A Bahreini Nagydíjon Webber a 6. helyen ért célba, de szerinte ez egyedi eset volt.

„Nem gondolom azt, hogy én bármikor is jó eredményt értem volna már el azon a pályán, így ez a pálya egy kicsit kísértet a számomra. De most Európába megyünk, ahol magamhoz térek, és újra ott leszek.”