hirdetés

Michelisz Norbert a népszerű és sikeres autóversenyzőnk saját versenycsapatot indít. A Hondás fiúnk gárdája a TCR International Seriesben szerepel idén.

michelisz flúgos futamImádja a versenyzést, ráadásul soha nem látott lendülettel készül az előtte álló WTCC-szezonra Norbi, amelyben a világbajnoki címért akar megküzdeni, és ettől a céltól semmi sem tántoríthatja el.

Ugyanakkor kialakultak az autósporttal kapcsolatos, de az autón kívüli ambíciói is Michelisznek, vagy netán a jövőjére is koncentrál már.

Rengeteg dolgot láttam ebből a benzingőztől átitatott világból az elmúlt több mint tíz évben, és a tapasztalataimat átadnám a magyar tehetségeknek. Mert hiszem, hogy sokan vannak. Értük – és persze saját magamért – szeretnék kiteljesedni a versenyzés mellett egy másik legalább olyan sok kihívással teli szerepkörben is, mint csapattulajdonos. – mondta Michelisz.

Bári Dáviddal közösen irányított M1RA elnevezésű csapat elsődleges célja a tehetséggondozás, ennek megfelelően a 17 éves Tassi Attila és az olasz Roberto Colciago lesznek a pilóták. Az első versenyt április első hétvégéjén rendezik Grúziában, ahol két Honda Civic Type-R-rel áll rajthoz a M1RA.