hirdetés

Mentővel balesetezett egy személyautó a főváros VII. kerületében. A vétkes sofőr és népes csapata jól meg is fenyegették az életmentőket, majd sietve elrohantak a baleset helyszínéről, ami érthető , hisz a Fordjuk lopott volt. A fenyegetőző társaság úgy tudjuk komoly bajban van, mert több kamera is rögzítette őket így a rendőrök hamar begyűjtik őket.

 

Az Országos Mentőszolgálat közösségi-oldalán számolt be arról, hogy baleset történt a fővárosban, méghozzá egy személyautó csapódott nagy erővel egy mentőnek.

A Központi Mentőállomás egyik rohamkocsija épp beteget szállított VII. kerületi Akácfa utcában, amikor hátulról egy személyautó csapódott nagy erővel a mentőnek. Személyi sérülés szerencsére nem történt, azonban a személyautóban utazók megfenyegették a mentő személyzetét, majd összetört járművüket hátrahagyva elszaladtak a helyszínről.
A mentőszolgálat bejegyzése szerint erre alapos okuk volt, az autót ugyanis reggel lopták. Balesetmentes közlekedést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk” – olvasható a Mentőszolgálat bejegyzésében.

Az Esti Újság úgy tudja a fenyegető lopott autóval balesetező galeri nemsokára élvezheti a szabadságot, hisz több térfigyelő kamera is felvette őket. A rendőrség pedig tudja kiket kell keresniük.

 

( Predrag M.)