hirdetés

Elképesztő baleset történt délután Budán a Budaőrsi úton. Leesett egy teherautó a felüljáróról a Petőfi Laktanya közelében. Csodával határos módon csak a kamion sofőrje sérült meg.

 

A balesetben az elsődleges információk alapján a tehergépkocsi vezetője megsérült. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a Budaörsi út balesettel érintett útszakaszát, a járműforgalmat rendőri irányítás mellett terelik.

A BKK nem sokkal 18 óra után bejelentette, hogy a műszaki mentés véget ért, de a környéken (az M1/M7 közös bevezető szakaszán, a Hegyalja úton, az Alkotás utcában, a Jagelló úton, a Villányi úton, a Karolina úton, a Nagyszőlős utcában) továbbra is araszol a kocsisor, ezért az autósok és a tömegközlekedést használók is megnövekedett menetidőre számíthatnak.

A 108E, a 139-es, a 140-es és a 140A autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik. A 139-es, a 140-es és a 140A autóbusz a Déli pályaudvar és a BAH csomópont között még a villamos megállójában áll meg