hirdetés

A korábbi építőkészlettel ellentétben most az volt a szándék a LEGO-nál, hogy a jellegzetes domborulatokat is megkapja a népszerű autó. Az új Bogár-készlet 100 dollár lesz, azaz közel 28 ezer forint.

VW Bogár Lego

Korábban is kínált VW Bogárt a LEGO, azonban annál a készletnél csak meglévő elemeket alkalmaztak, így kissé darabosra sikerült a végeredmény. A most elkészített VW Bogárnál kifejezetten arra mentek rá, hogy az igazi autó domborulatait idézzék meg, így új elemeket is alkottak kifejezetten ehhez a készlethez.

A hatvanas évek stílusát idézik meg a kiegészítőkkel, a tetőcsomagtartón szörfdeszka és piknikkészlet található. Nagyon részletes az 1167 építőkockából készülő, 26 centi hosszú, 10 centi széles autó, a csomagtartóban ott a pótkerék, a farában pedig a négyhengeres boxermotor. Annak ellenére, hogy sokkal reálisabb a megjelenés, az előző LEGO VW Bogárnál sokkal olcsóbb az újdonság, hiszen az a készlet használtan 500 dollár körül mozog, míg az augusztus elsejétől megvásárolható új készlet (10252-es kódszám) ára 99,99 dollár.

(Forrás: AM)