hirdetés

Szomorú hír, de sajnos igaz, hogy a tehetséges Felipe Massa abbahagyja. Igaz, a brazil csak a Forma–1-től vonul vissza, a versenyzéstől nem. Lehet, hogy az elektromos Forma–1-ben köt ki sokak szerint. 
MassaMár csak hat futam maradt hátra az idei Forma–1-es világbajnokságból, ami azt jelenti, hogy Felipe Massa Formula–1-es karrierjéből is, sokak bánatára. A Williams pilótája már most elkezdte nézegetni a lehetőségeit a király kategórián kívül, több opció is felmerült.

A Formula E vezetője, Alejandro Agag szerint az elektromos Forma–1 nagyon jó lehetőség lenne a 35 éves brazil pilótának, aki a 250-ik futamhétvégéjén is túl lesz, mire visszavonul
.

– Nagyon szeretném, ha a Formula E-be jönne – mondta Agag, aki már meg is kereste Massát. – Írtam már neki WhatsApp-üzeneteket is, találkozni szeretnék vele ez ügyben.

Agag a spanyol El Confidental újságnak elmondta, hogy nem rajta múlik, hogy ki versenyezzen a rajtrácson, hiszen Bernie Ecclestone sem tud pilótákat szerződtetni a csapatokhoz.

– A csapatok maguk választják, hogy kik versenyezzenek náluk, de én nagyon szeretném, hogy valahol lehetőséget tudjunk adni neki, hiszen hatalmas név és tehetség – mondta Agag.

Azonban nem csak mi vagyunk opció a számára, mert nézegeti a DTM-et és a WEC-et is, de ha egy olyan név, mint ő, már fontolgatja a Formula E-t, az azt jelenti, hogy igazán fontos széria lett az elektromos bajnokság.

(Forrás: Player–Esti Újság)