hirdetés

Elindult az Auchan házhozszállítása. Budapesten az I., II., XI., XII., XXII. kerültben élők kérhetik a webáruházban kiválasztott termék házhozszállítását. Az agglomerációban pedig Érdre, Budaörsre, Törökbálintra szállít a multi.

auchanEz egy csendes nyitás, mondta az Auchan kommunikációs vezetője az Origónak. Úgy tudni, az Auchan már november 10-én elindította nem csak a törzsvásárlói részére a házhozszállítást. Az Auchan azt mondta, a kiszolgálási területeket hétről hétre bővítik majd. A multi egyébként már szeptember végén elkezdte a leghűségesebb bizalomkártyás vásárlóknak az e-kereskedelmi szolgáltatás tesztelést.

14 ezer termék közül lehet választani, és ez a szám hónapról hónapra az igényeknek megfelelően növekedni fog. Az online vásárlóknak először regisztrálni kell az Auchan weboldalán, a bizalomkártyás pontok a netes vásárlás során is gyűjthetők – közölte az Auchan.

Kiszállítási idősávot, ami kétórás, legkorábban a rendelés leadását követő napra lehet foglalni. A kiszállítás díja egységesen 500 forint. Bárhol lakhat a vásárló és bármelyik idősávban kérheti ezért az összegért a kiszállítást.
A szabad időpontok között akár két hétre előre le lehet foglalni a házhozszállítást. A házhozszállítás díja a kiválasztást követően a vásárlás teljes árához automatikusan hozzáadódik.