hirdetés

Limuzinnal utazni mindig különleges, és az igazi luxus érzetét kelti. Hiszen ki ne szeretne egy gyönyörű, hosszú, sofőr által vezetett csodaszép autóval begördülni a repülőtérre?

 

A várva várt nyaralás

Álmaid utazására indulni mindig különleges és felemelő érzés. Ez az a pillanat, amire egész  évben vársz, hogy végre lazíthass egy kicsit. Miért ne kezdhetnéd rögtön már a repülőtérre menet az utazásra való hangolódást?

 

Ha limuzinnal indulsz a repülőtérre, akkor egyrészt nem kell a csomagokkal, a pakolással bajlódnod. A forgalomban való türelmetlenkedés sem emészti fel feleslegesen az energiádat, sőt akár az ajándék behűtött pezsgővel kényeztetheted magad az indulástól kezdve. Nincs más dolgod, mint hátradőlni az ülésen és nézelődni, míg megérkezel a repülőtérre. Továbbá a tetőablakból is szemlélheted a várost és a közlekedőket, míg a hangfalakból a kedvenc zenéd szól.

 

Üzleti útra is tökéletes választás

 

Persze nem mindenki csak azért repül, hogy nyaraljon, hiszen rengetegen utaznak el üzleti útra is a világ másik városaiba. Ez lehet terhes vagy akár jókedvű indulás is, minden csak attól függ, hogy hogyan teszed azt. Egy limuzinnal érkezni a reptérre stresszmentes, arról nem is beszélve, hogy ha többen utaznátok, akkor is ideális választás a PLS Partylimuzin, hiszen fix árakon szállítanak, az utasok számától függetlenül.

 

Ez nagyszerű, hiszen nincs taxiköltség, főleg nem több taxié, hiszen a limuzinba mindannyian befértek, ami egy taxi esetében például nem megoldható, hacsak nem kisbuszt választotok. Ha pedig úgyis többe kerül, akkor miért ne élvezzétek a luxus körülményeket is egyben, na meg az ajándék pezsgő is titeket vár!

 

Reptéri transzfer Pest megyében

 

Bár Pest megyében akad olyan hely, amit nehéz megközelíteni, akkor sem kell attól tartani, hogy ne jutna el oda a választott limuzin. A PLS Partylimuzinnál profi sofőrök dolgoznak, akik a lehetetlent is megkísérlik, ha arról van szó, hogy eljussanak az ügyfelükhöz. A megközelítés nehézségeitől függetlenül nem kerül többe a transzfer, mintha egy könnyen megközelíthető helyről történne a bérlés, hiszen fix áron fut a program.

 

A limuzin fel van szerelve minden olyan extrával, ami a luxus életérzést biztosítja számunkra.

 

  • A legnagyobb melegben is jéghideg italokat ihatsz a limuzinban.
  • Klimatizált, így biztosan tökéletes benn a hőmérséklet.
  • Akár kedvenc zenéidet is hallgathatod a YouTube-ról, amit egy hi-fi tesz igazán élvezhetővé.
  • Tágas térnek köszönhetően a csomagok is bőven elférnek.
  • Az ablakok lesötétítettek, így maximális a diszkréció.
  • A sofőr ajtót nyit, pezsgőt bont, mindent elkövet, hogy a legteljesebb kényelemben legyen részed.