hirdetés

Leszakadt a villamos felsővezetéke a Szilágyi Erzsébet fasornál. Még a szerelvény áramszedője is összeroncsolódott hétfőn, amelyről egy szemfüles olvasónk küldött be képeket. A villamosok így hosszú ideig nem jártak ezen a szakaszon, ahová a szakemberek nagy erőkkel vonultak ki. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

villamos mentés

Nem tudni, mitől, de leszakadt a Szilágyi Erzsébet fasornál a villamos felsővezetéke. Az egyik szerelvény áramszedője pedig teljesen összeroncsolódott. Szemfüles olvasónk még hétfőn fotózta le a nem hétköznapi balesetet.

A villamosok ezen a szakaszon értelemszerűen leálltak, nem jártak. A helyszínre pedig a vasútbiztonsági szakemberek nagy erőkkel vonultak ki. Még az autós közlekedés is akadozott, hisz igen nagy járművek hada érkezett a helyszínre. Gőzerővel vizsgálták, hogy mi okozhatta a balesetet. Szerencsére senki sem sérült meg, pedig több oszlopról is leszakadt a vezeték a baleset miatt.

Természetesen szerettük volna megtudni, hogy mi történt pontosan, de a BKK az esetről nem számolt be, vagy mi voltunk bénák, és nem találtuk a honlapjukon.