hirdetés

A Szár melleti baleset négy áldozata a munkahelyükről indultak haza de már sosem érnek haza. Az egyik áldozat lánya végig nézte a drámai pillanatokat a mögöttük haladó autóból.  Ráadásul perre is számíthat az út fenntartója, mert sehol nem jelezték, hogy jeges ,csúszós az út s ez kötelességük lenne.

szárligeti balesetEmberi ésszel felfoghatatlan tragédiát kellett átélnie annak a tatabányai lánynak, aki kénytelen volt végignézni édesanyja halálát tegnap reggel.

Az asszony volt az egyik utasa annak a piros Opel Corsának, amelyik fél 7 után átsodródott az 1-es főút szemközti sávjába, és ütközött egy Transporterrel.
Az ötvenes éveiben járó asszony lánya információink szerint egy mögöttük haladó autóban ült: tanúja volt anyja halálának. Az Opelt vezető másik, szintén 50 év körüli nő, Mária mellett pedig fia, Dávid ült: ő is életét vesztette a balesetben.

A négy emberéletet követelő szárligeti baleset halálos áldozatai éppen bicskei munkahelyükről tartottak hazafelé. A tragédiában nagy szerepe lehetett az útviszonyoknak is: a reggeli órákban ugyanis nagyon csúszott az 1-es főút érintett szakasza: a kemma. hu szerint emiatt veszíthették el az irányítást a sofőrök autóik¬ felett.